Bontardi

IMG_0089.JPG
Bontardi,

Afgelopen week heb ik amper tijd gehad voor de voorbereidingsopdrachten van mijn minor. Ik spreek zo veel mogelijk Papiaments en begroet iedereen in de ochtend met bontardi en bondia.
Het Papiaments spreken blijft lastig. Ik spreek nog weinig woorden Papiaments en ik ken maar twee mensen die zelf Papiaments kunnen spreken waardoor ik weinig gesprekken in het Papiaments kan oefenen (mijn woordenschat is ook veel te klein!)

IMG_1297
Omdat ik maar een beperkt aantal kilo’s mee mag nemen naar Curaçao (46 kilo) heb ik lichte kleding geshopt. Ik heb één t-shirt gekocht, twee korte broeken gekocht, een lange luchtige broek gekocht en een jumpsuit gekocht.  Ik ben erg blij met de kleding 😀

Zoals ik al zei heb ik het erg druk de afgelopen tijd en daarom heb ik besloten dit artikel niet maandag te posten, ik heb iets te weinig te vertellen.

Aankomende maandag heb ik meer te vertellen want er zijn een paar geweldige dingen gebeurd deze week, ze hebben niet allemaal iets met Curaçao te maken maar het is wel het benoemen waard.

Te otro siman

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s