Karnaval

IMG_0032
Carnaval

Op facebook werd ik er aan herinnerd dat ik een jaar geleden in Curaçao naar de karnaval optocht aan het kijken was. Ik weet nog dat ik toen zei dat ik in Nederland voortaan ook Carnaval zou vieren en dat ik op z’n minst naar een leuke optocht zou gaan.

Vandaag werd er in Nederland op veel plekken ook Carnaval gevierd. Ik zocht uit waar ik heen wilde gaan. In de ochtend scheen het zonnetje lekker en pakte ik mijn rollerblades. Na ongeveer twintig minuten betrok de lucht en ging het heel hard waaien.  Voor mijn lezers in Curaçao, eergisteren was er een storm in Nederland en gisteren en vandaag waait het in de avond weer wat harder. Vlak nadat het ging waaien begon het te motregenen. Ik bevond mij tussen de weilanden en ging snel naar huis, toen ik mij omkeerde had ik de wind in mijn rug dus dat was mooi meegenomen.

Eenmaal thuis begon het te regenen en eigenlijk is het sinds dien niet langer dan vijftien minuten droog geweest. Ik mis Curaçao en het zonnetje, het waaide vorig jaar wel hard maar het was niet koud! Carnaval heb ik dit jaar maar overgeslagen. Ik vond mijn nieuwe boek, wij zijn ons brein, veel interessanter en volgens mij had ik helemaal niet een rondje moeten skeeleren als ik het boek moet geloven…

Op naar volgend jaar met een hopelijk mooie Carnaval!

 

xxx Tessa

 

Een gedachte over “Karnaval

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s